Carlingford.transformator met olieonderdompeling 1250Gebruik van productkenmerken

  • vrijgavetijd:2022-09-09 08:22:49
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:435
  • Korte omschrijving:

    Carlingford.,Verminderde isolering*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijl

Artikel inhoud

Verminderde isolering

*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Carlingford.Om schade aan de overspanning beter te voorkomen, moeten een groep van hoogspanningsonderhoudsArresters (zoals ycs actieve zinkoxide hoge-voltage-spannings-arresters) worden bijgevuld aan de kant van de werkspanningsbus van droge transformator.

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Guelmim.Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie,Carlingford.Hoeveel is een 100 KVA-transformator,Carlingford.Standard voor de bedrijfstemperatuur van olie ondergedompelde transformator, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Controleoor voor omzetters

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

nieuw productVolgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Fout oordeel van de transformator

Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden,Carlingford.Onderhoud van een transformator met olieonderdompeling, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.


Carlingford.transformator met olieonderdompeling 1250Gebruik van productkenmerken



Droge transformator

KwaliteitsborgingVermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

Voorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatoren

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Carlingford.Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Carlingford.Overige productinformatie
  • Watford.Vaste hydraulische druk voor hefplatformHet nut van machines wordt steeds prominenter

    Watford.Vaste hydraulische druk voor hefplatformHet nut van machines wordt steeds prominenter

  • Portland.Hydraulisch hefplatform met geleiderailEen van de factoren die van invloed zijn op de betro

    Portland.Hydraulisch hefplatform met geleiderailEen van de factoren die van invloed zijn op de betro

  • Portland.Hydraulische hefplatform met rechte bovenkantWaar is de bodem van de herfst?

    Portland.Hydraulische hefplatform met rechte bovenkantWaar is de bodem van de herfst?

  • Portland.Elektrisch hefplatform Hydraulisch hefplatformAnalyse van veelgebruikte pijpsnijmethoden

    Portland.Elektrisch hefplatform Hydraulisch hefplatformAnalyse van veelgebruikte pijpsnijmethoden

  • Portland.Hydraulische instapbrug mobiel typeWaar zit het voordeel in?

    Portland.Hydraulische instapbrug mobiel typeWaar zit het voordeel in?

  • Hodmezovasarhely.kgmHydraulische vaste instapbrugIndustrie internationale situatie

    Hodmezovasarhely.kgmHydraulische vaste instapbrugIndustrie internationale situatie

  • LondenHefplatform van het type geleiderailUitgebreide onderhoudsondersteuning

    LondenHefplatform van het type geleiderailUitgebreide onderhoudsondersteuning

  • Colombes.Verticale hydraulische liftHome Aanbeveling

    Colombes.Verticale hydraulische liftHome Aanbeveling

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!